Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Zwarte thee werd rond 2737 voor Christus bij toeval ontdekt door keizer Chen Nung, een geleerde kruidenkenner uit China.
In de westerse wereld weet men de diversiteit en het brede scala aan smaken pas sinds drie eeuwen te waarderen.
De fijne smaken kunnen variëren van fruitig en bloemig tot nootachtig. De smaak wordt onder andere bepaald door het klimaat, het gebied waarin de theeplant groeit, de periode waarin er geoogst wordt en natuurlijk de manier waarop de theebladeren verwerkt worden.

De bijna overweldigende selectie van zwarte thee kan verdeeld worden in twee categorieën: lichte en zware zwarte thee.
De meest prominente vertegenwoordiger van de lichte zwarte thee is de bijzonder geurige Darjeeling First Flush, terwijl de thee uit Assam, met zijn unieke, sterk moutachtige smaken tot de zwaardere categorie kan worden gerekend.


Weergave:
  3 / 3  



Bezig met laden...
  1 2  3